تنظیمات داشبورد

Last updated 2 months ago

تنظیمات داشبورد چیست ؟

شما در این بخش می توانید نام داشبورد خود را تغییر دهید، برای داشبورد خود توضیحاتی بنویسید، داشبورهای خود را دسته بندی کنید و عکسی شاخص برای آن ها انتخاب نمایید و درصورت عدم نیاز به داشبورد آن را حذف کنید.

برای رفتن به بخش تنظیمات داشبورد باید روی گزینه تنظیمات که با آیکون چرخ دنده مشخص شده است، کلیک نمایید.

تنظیمات داشبورد

تغییر نام داشبورد

بعد از ورود به بخش تنظیمات داشبورد و باز شدن پاپ آپ بر روی صفحه ی داشبورد، روی گزینه عمومی کلیک کنید و در بخش نام داشبورد، آن را تغییر می دهید و در آخر تغییرات اعمال شده را ذخیره نمایید.

انتخاب نام داشبورد

توضیحات داشبورد

برای نوشتن توضیحاتی در مورد داشبورد مدیریتی ، کافیست بعد از ورود به بخش تنظیمات داشبورد ، در قسمت توضیحات داشبورد ، شرحی در مورد داشبورد مورد نظر بنویسید و آن را ذخیره کنید.

نوشتن توضیحاتی برای داشبورد

تغییر به حالت پیش نویس

شما ممکن است داشبوردی را برای نمایش دیگران منتشر کرده باشید، ولی دیگر نیازی نمی بینید که کسی جز خودتان داشبورد مورد نظر را ببینید ، در این زمان ، شما باید داشبورد خود را از حالت انتشار خارج کنید و یا به حالت پیش نویس برگردانید. برای این کار کافیست به قسمت تنظیمات داشبورد بروید و روی گزینه دسته بندی داشبورد کلیک کنید و از میان دسته بندی به نمایش درآمده، گزینه پیش نویس را انتخاب کنید و در آخر روی گزینه ذخیره کلیک کنید تا تنظیمات اعمال شده را ذخیره کنید.

پیش نویس کردن داشبورد

بایگانی داشبورد

اگر داشبوردی را قبلا ایجاد کرده اید و درحال حاضر به آن نیازی ندارید می توانید داشبورد مورد نظر را بایگانی کنید. برای بایگانی داشبورد کافیست بعد از ورود به بخش تنظیمات داشبورد، گزینه ی بایگانی داشبورد را انتخاب کنید و در آخر روی گزینه ذخیرهکلیک کنید.

بایگانی داشبورد به معنای حذف داشبورد نیست چرا که شما می توانید در صورت لزوم مجددا داشبورد را ببینید.

حذف داشبورد

حذف داشبورد به منزله ی حذف کامل داشبورد خواهد بود. اگر شما به هر دلیلی دیگر به داشبوردی نیاز ندارید، برای حذف داشبورد خود باید مراحل زیر را انجام دهید :

1- روی آیکون فیلترها و مرتب سازی کلیک کنید تا پنل به صورت کامل نمایش داده شود.

پنل فیلترها و مرتب سازی

2- از پنل فیلتر داشبوردها، گزینه نمایش بایگانی را انتخاب کنید تا داشبوردهایی که قبلا بایگانی کردیده اید به نمایش در آید. سپس داشبوردی که می خواهید آن را حذف کنید، انتخاب کنید.

ورود به داشبورد مورد نظر برای حذف کامل داشبورد

3- پس از ورود به داشبورد مورد نظر، روی گزینه حذف داشبورد کلیک کنید تا داشبورد شما حذف گردد.

حذف همه ی داشبوردهای بایگانی :

اگر شما نیاز داشتید تمام داشبوردهای بایگانی شده خود را حذف کنید می توانید بعد از انتخاب نمایش داشبوردهای بایگانی شده در بخش فیلترها و مرتب سازی، روی گزینه حذف همه ی داشبوردها کلیک کنید تا داشبوردهای بایگانی شده به طور کامل حذف شوند.

حذف تمام داشبوردهای بایگانی

تغییر تصویر داشبورد

در این بخش می توانید برای داشبورد تصویر شاخصی انتخاب کنید. سه راه برای برای انتخاب و یا تغییر تصویر داشبورد پیش روی شما قرار دارد:

1- انتخاب از گالری

در این قسمت از تصاویری که قبلا بارگذاری کرده اید می توانید مجددا استفاده کنید.

2- انتخاب به وسیله آدرس

در این قسمت، آدرس اینترنتی تصویر موردنظر خود را وارد کنید تا سامانه از آدرس مورد نظر تصویر را آپلود کند.

3- آپلود عکس

آخرین راه موجود برای تغییر و یا انتخاب تصویر شاخص داشبورد انتخاب گزینه آپلود عکس از کامپیوتر است.